BRUNNSPARKEN, RONNEBY
27-29 AUGUSTI 2021

Vi ses i Ronneby!

BRUNNSPARKEN, RONNEBY
27-29 AUGUSTI 2021

Vi ses i Ronneby!

Ulrica Norberg

Ulrica Norberg är Yogiraj, nomad och bästsäljande författare med över 15 böcker bakom sig där flertalet är utgivna i andra länder. Senast med boken – ”NyfikenVäck ditt inre geni”, som ingår i ditt retreatpaket.

Hon är en flitigt anlitad inspirationsföreläsare, vandringsguide samt erkänd yoga- , andning- och meditationslärare. Ulrica var en av de lärare som introducerade yoga och gjorde det stort i Skandinavien och skrev den första svenska boken om yoga, Poweryoga (Forma Publishing).

2015 initierades Ulrica till den ärofyllda titeln Yogiraj (betyder yogamästare) av Kavi Yogi Alan Finger för hennes behärskning av de yogiska metoderna och långa, snåriga vandring till att nå inre harmoni i sig själv. En titel bara nio västerlänningar ärats innan henne. Och som första svensk.

2018 fick hon ta emot det fina priset ÅRETS Yogi på Yogagalan för hennes passionerade arbete att sprida mångfald och djup till den svenska folkhälsan och yogavärlden.

Ulrica har gjort utforskande och vetskap till ett yrke och har ägnat många år av sitt liv till studier, resande och utforskande. Hon är en brobyggare mellan forskningsområden och människor och rör sig fritt mellan de olika världar vetenskap och andlighet, träning och hälsa, konst, kreativitet och filosofi.

För Ulrica handlar det om närvaro och tränad nyfikenhet, att hela tiden vara i kontakt med utveckling och rörelse lika mycket som att stanna upp och känna in det som är, fungerar och det som inte är i flöde med livet.

Yoga och alla dess tekniker har fascinerat Ulrica i snart 30 år. Yoga, som är ett sätt att upptäcka, uppleva och träna upp frihet som en kraft där utmaning kan transformeras till fascination, potential och ny energi. JOY!

Chungmei Lee

Chungmei Lee är en av Sveriges populäraste yogainstruktörer. Född i Taiwan, uppvuxen i USA och boende i Sverige sedan 2008. Chungmei är skolad forskare, utbildad i USA där hon under sin studietid upptäckte yoga. Hon har praktiserat yoga sedan 2001 och sedan hon kom till Sverige har hon arbetat heltid med yoga och meditation på olika studios i Stockholm. Hennes specialiteter är hathayoga, meditation, terapeutisk yoga och filosofi.

Yoga för Chungmei är som att komma hem till sig själv, via asana, pranayama och/ eller meditation, hitta in i sin inre potential. Att ständigt påminna sig själv om att vi alla är en del av en större helhet, så att vi kan leva våra liv med ”grace”, ödmjukhet och respekt för varandra, naturen…allt levande.

De senare åren har Chungmei ägnat mer tid för att upptäcka nya sidor hos sig själv genom konst, matlagning, styrketräning och resor.

Chungmei är som ett stort hjärta hela hon och du kan inte låta bli att le när hon delar med sig av sin härliga och kärleksfulla energi. En fin glädjespridare!

Sigrid Bárány

Sigrid Bárány är matinspiratör vars mission är att sprida matglädje – JOY – både i kök och vid matbord. Hon har ett stort intresse för måltidens hälsomässiga, sociala- och kulturella värden. Sigrid har lagat holistisk mat för flera retreats både i Sverige och Internationellt.

Sigrid vann Sveriges Mästerkock 2012, har gett ut två kokböcker (Spisvärme och Sigrids kök) och syntes senast i TV-rutan i Decenniets Mästerkock 2020. Hon jobbar med att skapa recept, leda cookalonger, föreläsa och på andra sätt inspirera människor att förgylla tillvaron för sig själva och andra genom matlagning.

Sigrid har hörts i podcasten Matsamtalet i sju säsonger tillsammans med Johan Hedberg, Tommy Myllymäki och Richard Tellström och i podcasten Schysst Mat med Anna Tibblin, generalsekreterare för We Effect. Själv lagar hon gärna värmande, kramig comfort food till sina nära och kära.

Omtanke, kreativitet och glädje är Sigrids ledord i köket.

Fotograf Frida Wismar

Petra Nilsson

Arrangör & Grundare Master Yoga Sweden
Petra undervisar i YinYoga, men är utbildad lärare även för andra yogastilar såsom Hatha, Vinyasa, Pranayama och Ayurveda. Utbildar sig för RYT500 under 2021. Har yogat sedan 2000.

Annica Paulsson-Lövstedt

Koordinator
Annica är en dedikerad yogi. Hon utbildar sig nu under 2021 till yogalärare RYT200. Koordinerar och håller ihop trådarna för retreatet tillsammans med Petra.

Angelica & Mattias

Mandeltårtan
Angelica & Mattias har drivit Café Mandeltårtan, Bageriet & Bed & Breakfast i 10 år i ÅR! Vilket kommer att firas!

Petra Nilsson

Arrangör & Grundare Master Yoga Sweden
Petra undervisar i YinYoga på PureYoga studio i Karlshamn. Är utbildad lärare även för andra yogastilart.ex Hatha, Pranayama och Ayurveda. Utbildar sig för RYT500 under 2021. Har yogat sedan 2000.

Annica Paulsson-Lövstedt

Koordinator
Annica är en dedikerad yogi. Hon utbildar sig nu under 2021 till yogalärare RYT200. Koordinerar och håller ihop trådarna för retreatet tillsammans med Petra.

Angelica & Mattias

Mandeltårtan
Angelica & Mattias har drivit Café Mandeltårtan, Bageriet & Bed & Breakfast i 10 år i ÅR! Vilket kommer att firas!