OM MASTER YOGA SWEDEN

Din livsstil bygger din hälsa.

Master Yoga erbjuder Holistic Retreats med väl genomtänkt helhet för kropp, sinne och själ!

Maten är vår absolut viktigaste energikälla, så vi börjar här. Rätt mat gör oss piggare, gladare och friskare. Vi får bättre matsmältning, sömn och hjärnan tackar oss. Vi tänker bättre! Blir vänligare! Maten har kort och gott en grundläggande inverkan på hela vår hälsa. Nyckeln är stärkande och skyddande mat, varierad kost med mycket frukt och grönt. Under Master Yoga Holistic Retreat kommer vi följa naturens rytm i val av råvaror och äter färsk mat som odlats lokalt.

Och vi välkomnar olika gästkockar! Mat ska vara en upplevelse, en njutning. Vi kommer ta oss tid att smaka, lukta och känna på maten. Få ny kunskap och inspiration att ta med hem. Vi hoppas du ska uppskatta detta!

Yoga beskrivs ofta som konsten att leva, grundad på kunskapen om livet. Ett tanke- och kroppssystem innehållande en mängd tekniker, metoder, vägar, former och uttryck för att stärka kropp, sinne och själ. Sinnet och kroppen påverkar varandra, eftersom det är våra tankar och känslor som styr över våra handlingar och vårt välmående.

Vissa menar att de äldsta fynden av Yoga, utifrån ett livsförings- och livskultursperspektiv, är över 25 000 år gamla, medan andra hävdar att Yogans ålder är kring 5000 år. Yoga har nu även här i väst börjat lösa många av våra livsstilsproblem som ohälsa, rehabilitera vid skada, stärkande mental träning, förbättrad syreupptagningsförmågan och gett oss en sundare syn på vår livsstil. När våra inre organ, vävnader, blodet och muskulaturen renas från slagg och gifter och stärks inifrån, stärks inte bara immunförsvaret utan hela individen. Finns så mycket att berätta och lära! Och det är så spännande!

Alla yogainstruktörer på våra retreats har lång erfarenhet och är registrerade lärare hos Yoga Alliance. Vi bjuder in experter inom sina områden. Vi vill ge dig bästa möjlighet att utvecklas på mattan. Yogastilar varieras efter teman från Yan stilar som ex Hatha, Vinyasa, Ashtanga till Yinyoga, Restorative, Nidra, Meditation och Pranayama (andningsövingar). Vi kan även integrera annan fysisk aktivitet, såsom i Ronneby – där Ulrica Norberg tog oss på hike!

Inspirationsföreläsningar är ett glädjefyllt sätt att fylla på med nya kunskaper. Lika viktigt som det är att äta rätt och hålla igång kroppen är det att stimulera sin hjärna och fylla på med ny kunskap och nya utmaningar. Utmana med nya mönster. Även här kommer ämnen och föreläsare att variera, beroende på retreatens tema. Ett annat sätt att inspirera våra sinnen är med konst & kultur. Maj 2022 kommer vi erbjuda ett Yoga & Art retreat.

Ökad livskvalité! Ökad livsglädje!

Välkommen till Master Yoga – Holistic Retreats!

MasterYoga erbjuder holistic retreats med väl genomtänkt helhet för kropp, sinne och själ!

Maten är vår absolut viktigaste energikälla, så vi börjar här. Rätt mat gör oss piggare, gladare och friskare. Vi får bättre matsmältning, sömn och hjärnan tackar oss. Vi tänker bättre! Blir vänligare! Maten har kort och gott en grundläggande inverkan på hela vår hälsa. Nyckeln är stärkande och skyddande mat, varierad kost med mycket frukt och grönt. Under MasterYoga holistic retreat kommer vi följa naturens rytm i val av råvaror och äter färsk mat som odlats lokalt. Och vi välkomnar olika gästkockar! Mat ska vara en upplevelse, en njutning. Vi kommer ta oss tid att smaka, lukta och känna på maten. Få ny kunskap och inspiration att ta med hem. Vi hoppas du ska uppskatta detta! Yoga beskrivs ofta som konsten att leva, grundad på kunskapen om livet. Ett tanke- och kroppssystem innehållande en mängd tekniker, metoder, vägar, former och uttryck för att stärka kropp, sinne och själ. Sinnet och kroppen påverkar varandra, eftersom det är våra tankar och känslor som styr över våra handlingar och vårt välmående. Vissa menar att de äldsta fynden av Yoga, utifrån ett livsförings- och livskultursperspektiv, är över 25 000 år gamla, medan andra hävdar att Yogans ålder är kring 5000 år.

Yoga har nu även här i väst börjat lösa många av våra livsstilsproblem som ohälsa, rehabilitera vid skada, stärkande mental träning, förbättrad syreupptagningsförmågan och gett oss en sundare syn på vår livsstil. När våra inre organ, vävnader, blodet och muskulaturen renas från slagg och gifter och stärks inifrån, stärks inte bara immunförsvaret utan hela individen. Finns så mycket att berätta och lära! Och det är så spännande! Alla yogainstruktörer på våra retreats har lång erfarenhet och är registrerade lärare hos Yoga Alliance. Vi bjuder in experter inom sina områden. Vi vill ge dig bästa möjlighet att utvecklas på mattan. Yogastilar varieras efter teman från Yan stilar som ex Hatha, Vinyasa, Ashtanga till Yinyoga, Restorative, Nidra, Meditation och Pranayama (andningsövingar). Vi kan även integrera annan fysisk aktivitet, såsom i Ronneby – där Ulrica Norberg tar oss på hike! Inspirationsföreläsningar är ett glädjefyllt sätt att fylla på med nya kunskaper. Lika viktigt som det är att äta rätt och hålla igång kroppen är det att stimulera sin hjärna och fylla på med ny kunskap och nya utmaningar. Utmana med nya mönster. Även här kommer ämnen och föreläsare att variera, beroende på retreatens tema. Ett annat sätt att inspirera våra sinnen är med konst & kultur Maj 2022 kommer vi erbjuda ett Yoga & Art retreat. Ökad livskvalité! Ökad livsglädje! Välkommen till MasterYoga – Holistic Retreats!

Petra Nilsson
Yogi med passion för upplevelser
Grundare Master Yoga Sweden