LA BELLE VUE, NEFFIÉS, FRANKRIKE
2 7 – 3 1 AUGUSTI 2 0 2 2

Master Yoga Europe Retreat
Tema: Lita på din längtan

SOFIA SIVERTSDOTTER & PETRA NILSSON

LA BELLE VUE, NEFFIÉS, FRANKRIKE
2 7 – 3 1 AUGUSTI 2 0 2 2

Master Yoga Europe Retreat
Tema: Lita på din längtan

SOFIA SIVERTSDOTTER & PETRA NILSSON

Välkommen till Master Yoga Europe Retreat med Sofia Sivertsdotter och Petra Nilsson.

Master Yoga Europe erbjuder denna unika yoga retreat till charmiga franska Bed & Breakfast Le Belle Vue i Neffiés. En pärla där din själ kommer till ro med milsvid utsikt över vinfälten och det vackra franska landskapet. Att landa in här är som att kliva rakt in i filmen Chocolat,- så otroligt charmigt, vackert och sött. Vi älskar!

La Belle Vue drivs och ägs av svenska paret Yvonne och Micke, sedan sommaren 2015. En dröm dom längtade till och förverkligade!

Sofia Sivertsdotter

Sofia Sivertsdotter är författare och har bland annat skrivit böckerna Ord för dagen, Tillitens väg, Älskad, Livnära och Strimmor av ljus. Hennes senaste bok är Små tankar om livets stora frågor. Sofia är även coach för kreatörer och artister, skrivlärare och utbildad yin- och meditationslärare. Sofias böcker är som balsam för själen som leder oss med en varm trygg hand in i våra inre rum.

Petra Nilsson

Petra är yogalärare, grundare och initiativtagare till Master Yoga. Yogan kom in i Petras liv 1999 och har sedan dess varit en viktig del i hennes liv. I över 20 år har Petra arbetat på höga chefsposter i det internationella näringslivet. Yogan blev hennes andetag, platsen för återhämtning.

Petra är certifierad internationell yogalärare för både yan och yin stilar, men har valt att fördjupa sina kunskaper i YinYoga, Restorative Meditation och Pranayama (andningsteknik). Hon är diplomerad YinSpecialist. Under dagarna i Frankrike kommer Petra även undervisa i ett skönt Vinyasa flow pass.

Petras klasser är uppskattade. Hon har en förmåga att sprida lugn, värme och en känsla av hållenhet

Program

Dag 1 – 27 augusti

Ankomstdag. Du får tillgång till ditt rum, en introduktion till våra dagar tillsammans och börjar lära känna gruppen. Vi landar med en grundande meditation och du får sätta en intention på papper för vad du vill känna och vad du vill ha skapat klarhet kring när vi lämnar La Belle Vue.

Dag 2 – 28 augusti

Vi startar dagen med en mjuk och lugn välkomstyoga innan vi fortsätter med en vägledd och stärkande meditation, kreativa livgivande skrivuppgifter med fokus på att hitta och lita på din längtan och dina drömmar. Du får hjälp med att tydliggöra dina grundläggande värderingar och tankar kring hur du kan leva utifrån dem.

På eftermiddagen får du gott om tid för att skriva, reflektera, göra en utflykt, samtala med en ny vän, vara i tystnad eller bara njuta av Frankrike.

På kvällen samlas vi igen för en avslappnande meditation och en frågestund kring teman som frihet, meningsfullhet, enkelhet och hur man kommer över hinder och genom utmaningar i livet, samt hur man hittar sin unika väg.

Dag 3 – 29 augusti

Vi inleder dagen med yoga, denna gång med fokus på andningsövningar som frigör och öppnar upp ditt hjärta. Vi fortsätter med en vägledd meditation där du får stärka din längtan och din kontakt med hjärtat.

Du får skrivövningar med syfte att skapa klarhet och riktning för din unika livsväg och framtid. Vi förfinar och fördjupar de insikter som har landat i dig och du får hjälp med att skapa dagliga ritualer för att hedra och stärka den livsväg du vill gå.

På eftermiddagen får du även denna dag gott om tid för att skriva, reflektera, göra en utflykt, samtala med en ny vän, vara i tystnad eller bara vila. Sofia finns tillgänglig för individuell vägledning.

På kvällen får du en affirmationsmeditation och gruppcoaching för hur du kan leva ett mer kreativt och lustfyllt liv i linje med den du är.

Dag 4 – 30 augusti

Vi startar dagen med en stilla och skön yinyoga, följt av en meditation där du får möta ditt framtida jag som lever i enlighet med dina värderingar och din längtan.

På förmiddagen får du bland annat längre och djupare skrivuppgifter som hjälper dig att säkerställa att din längtan får liv när du kommer hem och att du har det stöd och de resurser du behöver för att gå på din väg.

Eftermiddagen är vigd åt reflektion och individuella önskemål och Sofia finns tillgänglig för individuell vägledning.

Vår sista kväll tillsammans kombinerar vi en gemensam middag med delningar om insikter och framtida steg.

Dag 5 – 31 augusti

Avresedag. Transfer till flygplatsen.

Tema: Lita på din längtan

Den här resan är för dig som vill njuta av det franska landskapet och samtidigt vill avsätta tid för dig själv, dina drömmar och din längtan.

Sofia Sivertsdotter ger dig kreativa skrivuppgifter med fokus på din personliga utveckling. Du får också meditationer, individuell coaching, gruppcoaching och workshops.

Petra Nilsson håller i mjuka och stärkande yogaklasser, frigörande andningsövningar och skapar dessutom fantastiska fysiska, mentala och själsliga rum för oss på plats på La Belle Vue i bypärlan Neffiés.

Vi blir en liten grupp på 10 personer så att du få maximalt med utrymme och gott om plats för dina personliga frågor. Du får också gott om tid för egen reflektion och utflykter i det vackra närområdet.

Bed & Breakfast La Belle Vue

Bed & Breakfast La Belle Vue är byggt 1857 och har alla vackra detaljer kvar, de gamla munblåsta fönstren, stuckaturer, höga dörrar, öppna spisar, handgjorda klinker i fantastiska mönster och framför allt utsikten. En milsvid utsikt över vinfälten och landskapet, klara dagar ser vi ända bort till Pyrenéerna. Och vi havet med härlig sandstrand runt knuten.

Kuriosa om Neffiés

Neffiés ligger i det vackra Languedoc i södra Frankrike. Till ytan världens största vinproducerande område. Byn har anor från 1100-talet och har alltid haft ungefär 1 000 invånare. Den är känd för att vara öppen, trevlig och väldigt vänlig. Alla hälsar på varandra på gatan, stora som små och hos bagaren på morgonen avhandlas livets stora frågor, lite småskvaller och vänliga frågor.

Paketerbjudande

Transfer från Beziers och Montpellier flygplats till La Belle Vue
Logi 4 nätter
Frukost
Lunch eller middag
Innehåll enligt program med Sofia Sivertsdotter och Petra Nilsson

PRIS:

14 500 SEK
Flygbiljett tur och retur ingår inte i priset.
Du bokar din egen flygbiljett tur och retur för att din reseförsäkring skall gälla.

Anmälan

För mer information samt anmälan: masteryogasweden@gmail.com

Garanti

Master Yoga Europe har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet
enligt Paketreselagen i Europa, vilket garanterar att du får tillbaka dina pengar
om retreatet ställs in eller avbryts i förtid.
Vid sjukdom som styrks med läkarintyg betalas anmälningsavgiften
tillbaka och om Covid-19 gör själva resan omöjlig återbetalas hela
den inbetalda summan.