GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
TORSDAG 9 JUNI 2022 KL 08.30-18.00

Ulrica Norberg
& Monika Björn

SOMMARDAGARNA 2022

GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
TORSDAG 9 JUNI 2022
KL 08.30-18.00

Ulrica Norberg
& Monika Björn

SOMMARDAGARNA 2022

Vi börjar veckan med Sveriges två absolut främsta hälsoprofiler, YogaMaster Ulrica Norberg och Monika Björn. 4 master klasser och en föreläsning. Bästa starten på Sommarveckan!

Program

Torsdag 9 Juni

Kl. 8.30 – 9.45
Twist And Sprout Flow – Ulrica Norberg
75 min

Träd in på mattan till en klass som fokuserar på kraft, energi och inspiration; om fatt kultivera förmågan att kunna inspirera sig själv genom att släppa på det som begränsar. Allt ifrån att släppa på kroppsliga spänningar och stärka muskler till att upptäcka hur du kan uppgradera din inre hårddisk genom mental träning. Här får du en yogapraktik som inte bara stärker dig men som också ger dig det du behöver för att skapa ökad cirkulation. Detta med tonvikt på sköna rotationer och inversioner. Vi flödar igenom sekvenser som ämnar arbeta upp mobilitet och stabilitet i ryggraden, i andetaget och i sinnet. Passet avslutas med Yoga Nidra; en liggande meditation.

Kl. 10.15 – 11.30
Chillax – Monika Björn
75 min

Ren rörelsekärlek till kroppen. Gör tid för dig själv i denna lugna yogaklass som startar med ett mjukt, långsamt flöde för att sedan gå över i mer yininspirerade positioner. Låt spänningar och stress smälta undan och ta ut kroppens rörelser till sin fulla potential. Som ett miniretreat paketerat i en klass.

Kl. 11.30 – 14.00
Lunch/Egentid

Kl. 14.00 – 15.00
Föreläsning: Inte utan mina andetag – Ulrica Norberg
60 min

En föreläsning om andningens kraft i träning, i livet, mentalt välmående. Om hur vi kan utveckla och stärka vårt immunförsvar, förädla hållning, tankekraft, fokus och koncentration samt även bearbeta trauman med hjälp av andningsträning. Hur medveten andning kan ta oss från dunkel och dysterhet till lätthet och kraft och hur andningsträning kan vinna OS medaljer och VM guld samt varför senaste forskningen visar att andningsträning kan vara lösningen på miljöproblem och depression.

Kl. 15.30 – 16.30
Eld & Flow – Monika Björn
60 min

Monikas signaturklass: en eldig, svettig vinyasa flow för att locka fram din mest vibrerande och energiska del av dig själv. Detta flöde tillsammans med andetaget kommer definitivt att förflytta stagnant energi från kroppen, knoppen och sinnet. Klassen är stimulerande, uppvärmande och har en djupgående effekt från topp till tå.

Kl. 17.00 – 18.00
Moving Into Stillness Yin – Ulrica Norberg
60 min

Dagen avslutas med en stillsam sorti via yinyoga och restorative yoga för att rensa ut spänningar, stelhet och slaggprodukter samt för att rensa den inre hårddisken på tjatter och brus. Vi kliver in i kroppens filter, fascia, och via andning, placeringar av kroppen på olika sätt, hittar platser av spänning, hjälper att släppa taget och frigöra kraft och öka cirkulation och frihet i sinne. Om och om igen. Från en position till en annan. Klassen avslutas med en lång, skön vägledd avspänning och avslappning.

Om Ulrica Norberg & Monika Björn

Läs mer om Ulrica och Monika här:

Instagram

Vi ses

Logi. Måltider. Behandlingar.

LOGI bokningen är friare under Sommardagarna. Du som önskar logi och vill delta flera dagar bokar enkelt direkt med Grand Hotel Saltsjöbaden grandsaltsjobaden.se. Ange rabattkod: MasterYoga. Den ger dig 15% rabatt på rum och frukost i utvalda rumskategorier.

Du kan välja att äta i vackra Franska matsalen eller på hotellet uteservering vid SPA avdelningen med milsvid vacker havsutsikt. Vill du ta med egen kappsäck, går det också bra. Det finns flera vackra platser för picnic lunch runt hotellområdet nere vid strandpromenaden. Du hittar även caféer och glassbod.

Reiki behandling finns att boka. Boka & läs mer här.

SPA behandlingar bokar du direkt med hotellet, grandsaltsjobaden.se/spa

Du har tillgång till pool och havsbad.

Yogaklasserna kommer vara i Wallenbergsalen under vackra kristallkronor och med magisk havsutsikt med stor terrass i anslutning till salen.

Anmälan & pris

PRIS:

2 450 kr

Frukt, vatten, te och kaffe kommer finnas att tillgå utanför yogasalen.

Ta med egen matta, övriga yogatillbehör finns på plats.

BOKA