GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
LÖRDAG 11 JUNI 2022 KL 08.30-19.00

Sofia Sivertsdotter,
Frida Wirsén
& Katja Lehto

SOMMARDAGARNA 2022

GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
LÖRDAG 11 JUNI 2022
KL 08.30-19.00

Sofia Sivertsdotter, Frida Wirsén
& Katja Lehto

SOMMARDAGARNA 2022

Lördagen är fylld av glädje! Vi låter skratt och andetag leda våra kroppar i underbara rörelser. Dance Yoga och Vinyasa Healing med Frida Wirsen &  Zumba och Shake The Dust med Katja Lehto. Sofia Sivertsdotter balanserar upp dagen med morgonmeditation för ljus, hopp och energi och avslutar lördagen med en tindrande Yoga Nidra. Lycka in i själen!

Program

Lördag 11 Juni

Kl. 8.30 – 9.15
Morgon Meditation – Sofia Sivertsdotter
45 min

En vägledd och stilla meditation som kan göras sittande eller liggande och som syftar till att hjälpa dig att komma i kontakt med din innersta kraft och din renaste kapacitet. Du blir guidad till en trygg plats inuti och blir påfylld med ljus, hopp, energi och tillförsikt. En meditation som passar alla, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren.

Kl. 09.30 – 10.30
Vinyasa Healing – Frida Wirsén
60 min

En dynamisk, fysisk och kraftfull form av yoga. En flödande stark vinyasa för att öka blodcirkulationen och ditt andetag. Avslutningsvis landar du tryggt i en längre avslappning där healing och massage ingår. Vid denna praktik ökar du smidighet, styrka och får större förståelse för kroppen och knoppen.

Kl. 11.00 – 12.00
Shake The Dust- Katja Lehto
60 min

Shake the Dust är ett träningskoncept som skapats av Satu Tuomela. Det här är en transformativ klass som leder till en alldeles speciell känsla av release, ett riktigt bra träningspass och en stark och uthållig kropp, såväl som sinne. Med enkla styrke- och konditionsövningar, inslag av yoga och pilates och somatisk rörelse som varvas med stillhet till en dynamisk och innovativ ljudbild och en poetisk vägledning får du landa och möta dig själv. Shake the Dust är är mer än ett träningspass, HIIT but deep!

Kl. 12.00 – 15.00
Lunch/Egentid

Kl. 15.00 – 16.00
Zumba – Katja Lehto
60 min

Zumba är dansklassen som skapades av Beto Perez när han en dag glömde musiken till sin aerobicsklass hemma och fick använda sig av den musiken han hade i bilen, vilket var latinamerikansk musik. Zumba finns i 180 länder och 15 miljoner människor dansar zumba världen över.

Musiken på zumbaklasserna består främst av världsrytmer som salsa, afrikanskt, cumbia, merengue, magdans, bollywood, reggeaton m.m. Koreografierna är enkla att följa, klasserna blir alltid ett dansparty. Vi brukar kalla det för förtäckt träning, för du har helt enkelt så kul att du glömmer bort att du tränar!

Kl. 16.30 – 17.45
Dance Energy Yoga – Frida Wirsén
75 min

Följer ditt hjärtats slag och dina andetags rytm, från början till slut. Frigörande dans, kombinerat med synkronisering av ditt andetag och yogapositioner. Smälter ner i yogans magiska värld och låter våra skratt och andetag leda våra kroppar i underbara rörelser. Glädje och frihet är nyckelord under hela klassen, ett underbart koncept där du utgår ifrån din matta och lekfullt rör dig utanför, för att kreativt använda kroppen i härliga rörelser. Energifylld flödande klass.

Kl. 18.15 – 19.00
Yoga Nidra – Sofia Sivertsdotter
45 min

En vägledd och stilla meditation som kan göras sittande eller liggande och som syftar till att hjälpa dig att komma i kontakt med din innersta kraft och din renaste kapacitet. Du blir guidad till en trygg plats inuti och blir påfylld med ljus, hopp, energi och tillförsikt. En meditation som passar alla, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren.

Om Sofia Sivertsdotter, Frida Wirsén
& Katja Lehto

Läs mer om Sofia, Frida och Katja här:

Instagram

Vi ses

Logi. Måltider. Behandlingar.

LOGI bokningen är friare under Sommardagarna. Du som önskar logi och vill delta flera dagar bokar enkelt direkt med Grand Hotel Saltsjöbaden grandsaltsjobaden.se. Ange rabattkod: MasterYoga. Den ger dig 15% rabatt på rum och frukost i utvalda rumskategorier.

Du kan välja att äta i vackra Franska matsalen eller på hotellet uteservering vid SPA avdelningen med milsvid vacker havsutsikt. Vill du ta med egen kappsäck, går det också bra. Det finns flera vackra platser för picnic lunch runt hotellområdet nere vid strandpromenaden. Du hittar även caféer och glassbod.

Reiki behandling finns att boka. Boka & läs mer här.

SPA behandlingar bokar du direkt med hotellet, grandsaltsjobaden.se/spa

Du har tillgång till pool och havsbad.

Yogaklasserna kommer vara i Wallenbergsalen under vackra kristallkronor och med magisk havsutsikt med stor terrass i anslutning till salen.

Anmälan & pris

PRIS:

2 150 kr

Frukt, vatten, te och kaffe kommer finnas att tillgå utanför yogasalen.

Ta med egen matta, övriga yogatillbehör finns på plats.

BOKA