SANKALPA, SKEPPARHOLMEN NACKA
14 JANUARI 2024

Sankalpa Meditation 2024

med Yogamaster Ulrica Norberg
Söndag 14 Januari, kl. 08:30 – 17:00

SANKALPA, SKEPPARHOLMEN NACKA
14 JANUARI 2024

Sankalpa Meditation 2024

med Yogamaster Ulrica Norberg
Söndag 14 Januari, kl. 08:30 – 17:00

Känner du att du behöver ny inspiration, inventera året som gått, vill komma vidare i din personliga utveckling, få en tydligare livskarta att följa, hitta eller fördjupa kommande års fokus och öka din kreativitet och balans?

Då är denna Sankalpadagsretreat något för dig. Yogamaster Ulrica Norberg har satt ihop en unik sammansättning av specifika tekniker som kommer att hjälpa dig att frammana din riktning och fokusera din energi under 2024. Ett ypperligt tillfälle att sätta din intention för året helt enkelt. Både du som är mer erfaren yogi och meditatör liksom nybörjare kommer att få stor behållning av denna dag.

Sankalpa betyder att lösa upp på sanskrit och är en anrik teknikformel med fokus att få fram mer tydliga och personliga intentioner; riktningar med avsikt att medvetandegöra, få syn på och lösa upp mentala moln som kan skyla det som står i relation med vårt innersta syfte och potential. Teknikerna som innefattas i denna Sankalpa är yoga, meditation, andning, visualiseringsövningar, avspänning, kreativitet och skrivövningar. Ulrica har många års erfarenhet av att leda och guida många ledare, idrottare, kreatörer och företag att skapa tydligare riktning och fokus i liv och arbete genom det sätt hon för samman Sankalpa meditation med personligt ledarskap och kreativitet. 

Här har du möjligheten att starta året med en inspirerande dag där Ulrica guidar dig genom en härlig Sankalpa session  som bjuder på hur du kan arbeta med sankalpa gällande reflektion, kreativitet, eget ledarskap, vision/manifestation. Ulrica bjuder också på ett skönt yogapass för alla sinnen.

Om Skepparholmen Nacka

Det sägs att ”en man som har planterat ett träd inte levt förgäves.”
På Skepparholmen var det träpatron Francke som i slutet av 1800-talet anlade en park med vackra ekar, lindar, bokar och mer exotiska trädslag. Parken och det vackra läget mellan hav och sjö gör att naturen här blir en självklar kraftkälla. Här uppskattas det enkla, rena och luftiga med en tydlig skandinavisk prägel.

 Skepparholmen är miljömärkt med SVANEN, restaurangen serverar MSC- & ASC märkt fisk, vegetarisk och ekologisk mat och dryck.De tre glimmande ledord för allt de gör är#Härligt, #Hållbart och #Omtänksamt. Två stycken H och ett O vilket bildar den kemiska beteckningen för vatten = H2O. Skepparholmen Nacka, belägen mellan hav och sjö.”

Om Ulrica Norberg

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av individualitet och brinner för att se människor växa. Ulrica är även vandringsguide, dramaturg, kreativ coach, föreläsare och har skrivit över ett dussin böcker om yoga, hälsa och välmående. 

Med världen som arbetsfält utbildar och inspirerar hon andra via olika workshops, events och retreats samt har ibland ett finger med i spelet i kreativa projekt inom företagsutveckling och film. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. 2018 utsågs Ulrica till Årets Yogi under yogagalan i Stockholm med motiveringen att hon bidragit till yogans storhet i Norra Europa. Ulrica räknas som en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare i världen.

Program
Kl. 8.30-17.00

Kl. 8.30 Välkomstfika kaffe/ te & smörgås

Kl.9.00 Workshop SANKALPA

Kl.12.00 – 13.00 Lunchbuffé i Skepparholmens restaurang

Kl.13.00 Återkoppling, manifestationsteknik och kreativt skrivande.

Kl.14.30 Eftermiddagsfika

Kl.15.00-17.00 Sankalpa 2024 –
Hur du tar din intention in i livet, arbete och framtida drömmar och mål.

DETTA INGÅR:

Sankalpa 2024:
Genomgång Sankalpa
Meditationstekniker
Andningsträning
Workshop
Yoga praktik
Visualiseringsteknik & Intentionsarbete
kreativt skrivande

Välkomstfika kaffe/te & smörgås
Lunchbuffé i Skepparholmens restaurang
Eftermiddagsfika

Yogamattor finns på plats!

PRIS:

2245 kr

Inbetalning till Bankgiro: 5649-5740
Märk med ditt namn och Sankalpa.

Logi på Skepparholmen Nacka går att boka på förfrågan om du vill förlänga din helg. Du bokar direkt med hotellet.
Använd kod: masteryoga för rabatt på logi när du bokar.

Anmälan och mer information:

Maila till: masteryogasweden@gmail.com

Hjärtligt välkommen!

~ Ulrica