GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
8 JANUARI 2023 KL 08.30-17.00

Dagsretreat:
Sankalpa 2023

SÄTT DIN INTENTION
Ulrica Norberg & Sofia Sivertsdotter

GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN
STOCKHOLM
8 JANUARI 2023 KL 08.30-17.00

Dagsretreat:
Sankalpa 2023

SÄTT DIN INTENTION
Ulrica Norberg & Sofia Sivertsdotter

Sankalpa betyder ”att lösa upp” på sanskrit och det vi fokuserar på att lösa upp är hinder. Ju klarare intention och målbild man har, desto mindre störning av oklara tankar i form av för många riktningar och destruktiva känslolägen. Sankalpan ligger inom oss, inuti närvaron, i stillheten. Och när vi blåst bort molnen från vår inre himmel, först då kan vi uppfatta vår sankalpa. Den framställer sig ofta som en bild, en färg, ett objekt eller ett ord.

Denna dag kommer att ge dig verktyg för att uppnå ditt nya års resolutioner inom alla aspekter av ditt liv: personligt, professionellt, emotionellt och andligt.

Ulrica Norberg

Ulrica Norberg är yogamaster och har tre decenniers erfarenhet av hur man arbetar med att integrera och individualisera människors inre potential genom att plocka fram kroppens, sinnets och själens kapacitet. Fysiskt, mentalt och själsligt. Ulrica grundar sig i att hälsa, lycka och styrka kommer från reflektion, meditation och rörelse, med en uppriktig önskan att lära känna sig själv. Hon har skrivit mer än ett dussin böcker om hälsa, och har även undervisat privata elever, företag och grupper över hela världen i medvetenhet, kreativitet, innovation, meditation, mindfulness, hälsa och yoga.

Sofia Sivertsdotter

Sofia Sivertsdotter är verksam som författare och har skrivit elva böcker, bland annat Ord för dagen, Tillitens väg, Älskad och Strimmor av ljus. Hennes senaste bok är reflektionsboken Andetaget, livet, evigheten – vägledning i varje ögonblick. Sofia arbetade tidigare med individutveckling, främst för kreatörer och artister och hon är också utbildad yin- och meditationslärare. Hon leder också regelbundet skrivkurser och retreater. Sofias böcker är som balsam för själen som leder oss med en varm trygg hand in i våra inre rum.

Program
Kl 8.30-17.00

Detta är en dagsretreat för dig som vill ta en stund och via specifika yogameditativa tekniker, frammana din riktning, hur du ska fokusera din energi under 2023. Sätta ditt fokustema helt enkelt.

Dagen inleds med en genomgång av Yogamaster Ulrica Norberg kring värdet av att väva in intention, reflektion och visionsarbete i sitt liv. Vad vi kan vinna på det gällande hälsa, välmående och för vår egen personliga utveckling. Därefter guidas du in i en skön, avkopplande yogapraktik följt av andningsövningar som förbereder inför en sk. Sankalpa meditation. Sankalpa meditation handlar om att lösa upp spänningar i medvetandet med syfte att låta vår inre potential komma fram. Sankalpa är en uråldrig meditationsform som framgångsrikt hjälpt yogis genom århundraden för att få fram tydliga riktningar att anlägga arbete för att förverkliga mål, drömmar och medvetenhet- utan att be dig att ändra vem du är.

Ulrica Norberg är sedan många år initierad i denna praktik av ansedda yogamästare, att anpassa sankalpa för olika behov och kommer efter klassen att ha en workshop kring hur du kan använda dig av denna praktik och tyda det som kom fram för eget bruk.

LUNCH i Franska Matsalen, Grand Hotel Saltsjöbaden.

Efter lunch fortsätter Sofia Sivertsdotter med en vägledd meditation som hjälper dig att hitta kontakt med dig själv och väcka din kreativitet, öppenhet och skrivlust. Därefter följer skrivövningar som skapar klarhet i ditt liv och tydliggör din riktning för 2023. Alla uppgifter fokuserar på din personliga utveckling och på hur du kan leva ett ärligare och mer meningsfullt år och liv utifrån just den du är.

Dagen avslutas med en affirmationsmeditation som låter alla insikter skrivandet har givit dig landa inom dig och sätter tonen för resten av ditt år.

DETTA INGÅR:

Med Ulrica Norberg:
Genomgång Sankalpa
Yoga praktik
Andningsträning
Meditation
Workshop

Med Sofia Sivertsdotter:
Väggledd meditation
Kreativa skrivövningar
Affirmationsmeditation

Lunch & fika
Goodie Bag

Ta med egen yogamatta! Övriga yogatillbehör finns på plats.

PRIS:

1900 kr

Inbetalning till Bankgiro: 5649-5740
Märk med ditt namn och Sankalpa.

Logi på Grand Hotel Saltsjöbaden går att boka på förfrågan om du vill förlänga din helg. Du bokar direkt med hotellet.
Använd kod: masteryoga för rabatt på logi när du bokar.

Hjärtligt välkommen!