RUIN RETREAT, SALTSJÖ-BOO, STOCKHOLM
7 MAJ 2022 KL 9.00-16.00

En dag med skrivande,
meditation & tystnad

SOFIA SIVERTSDOTTER

RUIN RETREAT, SALTSJÖ-BOO, STOCKHOLM
7 MAJ 2022 KL 9.00-16.00

En dag med skrivande,
meditation & tystnad

SOFIA SIVERTSDOTTER

Längtar du efter gott om tid för att tänka dina tankar klart? Vill du använda skrivandet som en väg för din personliga utveckling?

Brukar du må bra av att komma bort från din vardagliga miljö för att få nya perspektiv på livet?

Under denna dag tillsammans med Sofia får du kreativa skrivövningar som syftar till att ge dig en inre styrka, klarhet och en tydligare riktning i livet.

Efter en inledande vägledd meditation skriver vi tillsammans fram till lunch. På eftermiddagen får du en längre och mer djupgående skrivövning och några timmar helt i tystnad där du kan lyssna till dina egna inre svar utan yttre distraktioner. Vi knyter ihop dagen med ännu en meditation innan vi skiljs åt igen.

Du behöver inga tidigare erfarenheter av vare sig skrivande eller meditation. Kom som du är, men ta med dig ditt favoritblock och din favoritpenna att skriva med.

Sofia Sivertsdotter är författare till tio böcker som alla kretsar kring livsfrågor och om att leva ett meningsfullt liv. Hon har en kandidatexamen i svenska och har arbetat i hela sitt liv med individutveckling och holistisk hälsa. Läs mer om Sofia på www.sivertsdotter.se.

Om Sofia Sivertsdotter

Läs mer om Sofia här:

Vi ses

Om Curlyfood

Cecilia Davidsson är kock och näringsterapeut och driver sedan 2006 företaget Curlyfood med ekologisk catering, matlagningskurser och cleanseprogram. Att maten ska vara vacker, smaka gott, tillagas av säsongens råvaror och vara välgörande är inspiration till menyer och kokböcker. Senaste kokboken Yogamat kom ut 2021 och ger inblick i köket och hur yogan kan praktiseras i köket genom vördnad för naturen, vår jord, djuren och människor i val av råvaror, odlingssätt och säsong. Den syrliga smaken är tydlig, då citron är en favoritsmaksättare och då både juicen och zesten. Under detta retreat får du njuta av Cecilias hälsosamma mat.

Ruin Retreat

Sommaren 2017 öppnade Marie och Calle Gustavsson upp dörrarna till ett moderniserat Ruin Retreat @ruinretreat i Saltsjö-Boo, Stockholm. Att driva ett mindre pensionat var Maries dröm som ung och nu lever hon sin längtan genom att driva sitt eget ”Fawlty Towers”, dock i en lugnare tappning. Med trevlig familjär atmosfär, avskildhet, oslagbar utsikt, vacker pool, fine-dining och ett unikt utekök i Ruinen lockar gäster året om. Kanske är det Ruinen i sig som ger den tidlöst magiska stämningen.

Ruin Retreat som byggdes på 1890-talet av två tyska handelsmän, Emil och Oscar Herrmann. Ett projekt som kom till utifrån deras fruars hemlängtan till Rhine Valley. Emil och Oscar lät bygga upp två ruiner, en i tegel med ett stort balrum och en utav sprängda stenar som blivit över från en vattenkonstruktion. Denna vattenreservoar pumpade upp vatten från Östersjön till parens SÄLAR. Poolen har idag renoverats och omvandlats till en av Stockholms vackraste poolhäng.

Den gamla grosshandlarruinen i tegel och sprängsten har nu levt upp till en luxuös oas. Lowen Widman arkitekter skapade Ruin Retreat nya byggnad, modernism infogad i en ruin med en takterrass med milsvid utsikt. Den grandiosa utsikten öppnar upp sig från Stockholm city till Bogesundslandet och ut mot havets oändlighet.

Pris

2850 kr
Betalas in till bankgiro 5649- 5740 vid anmälan för att bekräfta din plats.
Välkomstfika, lunchbuffé & eftermiddagsfika ingår i priset.

Anmälan

Maila din anmälan till masteryogasweden@gmail.com