GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
TORSDAG – SÖNDAG 9 – 12 JUNI 2022

Reiki behandling
Maria Forslund

SOMMARDAGARNA 2022

GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
TORSDAG – SÖNDAG 9 – 12 JUNI 2022

Reiki behandling
Maria Forslund

SOMMARDAGARNA 2022

Reiki behandling
60 min

Maria Forslund är Reiki Master och under våra Sommardagar på Grand Hotel Saltsjöbaden kommer du ha möjlighet att boka in tid för Reiki behandling hos Maria @yogamamman.

Reiki är en djupt vilsam och läkande energihealingmetod som går ut på att flytta/rikta om energierna i kroppen och dess energifält så att den egna förmågan till självläkning kan starta.

Energin jobbar både på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt plan. Du behöver inte förvänta dig något eller prestera något. Reiki tar du bara emot. Så se det som en resa för hela ditt system.

Du bäddas mjukt ner och om, är fullt påklädd och tar emot energin. Maria placerar sina händer på olika områden på din kropp och stannar sedan där en stund innan hon flyttar dem vidare. Alla behandlingar avslutas med ett kort samtal om upplevelsen.

Reiki är fin som aktiv återhämtning. De allra flesta upplever ett lugn och en lätthet efter en reiki behandling. Alla behandlingar inleds med en korts stund information och avslutas med reflektion om upplevelsen.

Pris/bokning:

MasterYoga pris: 650 kr (ord.pris 850 kr)
Boka din Reiki behandling direkt med Maria på mail: maria@stillatankar.com
Välkommen!