GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
SÖNDAG 12 JUNI 2022 KL 09.00-12.00

Sofia Sivertsdotter
& Petra Nilsson

SOMMARDAGARNA 2022

GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
SÖNDAG 12 JUNI 2022
KL 09.00-12.00

Sofia Sivertsdotter
& Petra Nilsson

SOMMARDAGARNA 2022

Sköna söndag. Avsluta veckan med meditation, sound bath (healing) och soulful yinyoga med Sofia Sivertsdotter och Petra Nilsson. Vår kropp består av ca 70 % vatten. Ljud och vibrationer reser effektivt genom vatten och påverkar varje cell i din kropp. När sinne och kropp slappnar av blir andningen djupare och en självläkningsprocess börjar. Rening, chakra balansering och djup avslappning nås, då vi går ner i lugnare alfavågor. I samklang med Sofias vackra och kloka ord blir denna söndag en upplevelse bortom ord! Det enda du behöver göra är att ta emot.

Program

Söndag 12 Juni

Kl. 9.00 – 10.00
Meditation & Sound bath med Sofia & Petra
60 min

Vi inleder morgonen med en stärkande och påfyllande meditation där du får både Sofias varma vägledning och Petras mjuka ”ljud-bad”. Ljud och vibrationer med Chrystal Singingbowls har förmågan att ta sig förbi det som sinnet vill kontrollera. Medan du slappnar av hjälper vi dig att kliva in i ditt inre rum där du hittar din inre styrka och en tillit till att livet vill dig väl. Ljudvågorna fyller hela din kropp och orden hela din själ. Meditation & Soundbath passar alla som vill fyllas på med ny energi och den görs liggande.

Kl. 10.30 – 12.00
Soulful Yin & Meditation med Petra & Sofia
90 min

Vi avslutar söndagen med en lugn yinyoga som syftar till att frigöra energiblockeringar i din kropp och återställa din naturliga rörlighet och öppna upp kroppens flöden. Petra vägleder dig in i de stillsamma men djupa positionerna som ger dig tid och utrymme att landa och slappna av i din kropp, samtidigt som du kommer i kontakt med ditt inre. Sofia inleder och avslutar med meditationer och läser också sina texter medan du vilar i positionerna.

Om Sofia Sivertsdotter & Petra Nilsson

Läs mer om Sofia Sivertsdotter & Petra Nilsson här:

Instagram

Vi ses

Logi. Måltider. Behandlingar.

LOGI bokningen är friare under Sommardagarna. Du som önskar logi och vill delta flera dagar bokar enkelt direkt med Grand Hotel Saltsjöbaden grandsaltsjobaden.se. Ange rabattkod: MasterYoga. Den ger dig 15% rabatt på rum och frukost i utvalda rumskategorier.

Du kan välja att äta i vackra Franska matsalen eller på hotellet uteservering vid SPA avdelningen med milsvid vacker havsutsikt. Vill du ta med egen kappsäck, går det också bra. Det finns flera vackra platser för picnic lunch runt hotellområdet nere vid strandpromenaden. Du hittar även caféer och glassbod.

Reiki behandling finns att boka. Boka & läs mer här.

SPA behandlingar bokar du direkt med hotellet, grandsaltsjobaden.se/spa

Du har tillgång till pool och havsbad.

Yogaklasserna kommer vara i Wallenbergsalen under vackra kristallkronor och med magisk havsutsikt med stor terrass i anslutning till salen.

Anmälan & pris

PRIS:

1 125 kr

Frukt, vatten, te och kaffe kommer finnas att tillgå utanför yogasalen.

Ta med egen matta, övriga yogatillbehör finns på plats.

BOKA