GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
FREDAG 10 JUNI 2022 KL 08.30-17.30

Monika Björn
& Rikard Skogberg

SOMMARDAGARNA 2022

GRAND HOTEL SALTSJÖBADEN , STOCKHOLM
FREDAG 10 JUNI 2022
KL 08.30-17.30

Monika Björn
& Rikard Skogberg

SOMMARDAGARNA 2022

Fredagen fortsätter med fler spännande, utmanande och inspirerande klasser. Denna dag med hälsoprofilen Monika Björn och Rikard Skogberg. Du får även lyssna till en föreläsning i ämnet ”Hållbar Hälsa” med Monika.

Program

Fredag 10 Juni

Kl. 8.30 – 9.45
Morning Glory – Monika Björn
75 min

Mjukt flödande yogapass, perfekt för att väcka kroppen till liv. Du kommer att få vakna till grundande och flödande positioner, men också förlängande stretchar för att rensa ut det du inte vill ta med dig in i helgen. Låt morgonen på mattan sätta tonen för resten av dagen.

Kl. 10.15 – 11.30
Hatha Yoga – Rikard Skogberg
75 min

En Hatha yoga klass med fokus på hållningslära, muskelkedjor och flöde. Vi kommer lägga vikt på balansen mellan flöde och integration.

Kl. 11.30 – 13.00
Lunch/Egentid

Kl. 13.00 – 14.00
Föreläsning: Hållbar hälsa – Monika Björn
60 min

Monika delar med sig av sina mest kraftfulla verktyg för att främja en hållbar hälsa över tid. Vad innefattar begreppet ”hållbar hälsa” och varför skulle det vara eftersträvansvärt? Vad säger forskningen om vilka faktorer som spelar störst roll för vårt mående – och spelar det någon roll i vilken ände vi börjar i? Detta och mycket mer kommer Monika prata om under denna timme.

Kl. 14.15 – 15.15
Strength & Play – Monika Björn
60 min

Styrka och lek i denna fysiska yogaklass. Lyssna in din kropp och ge den vad den behöver. Flöda igenom en serie av positioner som kommer att utmana dig på din nivå. En kraftfull klass som ändå ger utrymme till lek. Genom att hitta flow som matchar din energinivå, ges du möjligheten att stärka kroppen i alla rörelseriktningar på nya innovativa sätt.

Kl. 16.00 – 17.30
Harmonic Flow & Yin Yoga – Rikard Skogberg
90 min

I denna klass mixar vi mellan mjukt flöde,andningsnärvaro och yin/ restorative positioner. Vi kommer också använda oss av osteopatiska principer samt öppnar upp för kroppens egna självläkningssystem men och Prana flöde.

Om Monika Björn & Rikard Skogberg

Läs mer om Monika Björn & Rikard Skogberg här:

Instagram

Vi ses

Logi. Måltider. Behandlingar.

LOGI bokningen är friare under Sommardagarna. Du som önskar logi och vill delta flera dagar bokar enkelt direkt med Grand Hotel Saltsjöbaden grandsaltsjobaden.se. Ange rabattkod: MasterYoga. Den ger dig 15% rabatt på rum och frukost i utvalda rumskategorier.

Du kan välja att äta i vackra Franska matsalen eller på hotellet uteservering vid SPA avdelningen med milsvid vacker havsutsikt. Vill du ta med egen kappsäck, går det också bra. Det finns flera vackra platser för picnic lunch runt hotellområdet nere vid strandpromenaden. Du hittar även caféer och glassbod.

Reiki behandling finns att boka. Boka & läs mer här.

SPA behandlingar bokar du direkt med hotellet, grandsaltsjobaden.se/spa

Du har tillgång till pool och havsbad.

Yogaklasserna kommer vara i Wallenbergsalen under vackra kristallkronor och med magisk havsutsikt med stor terrass i anslutning till salen.

Anmälan & pris

PRIS:

2 150 kr

Frukt, vatten, te och kaffe kommer finnas att tillgå utanför yogasalen.

Ta med egen matta, övriga yogatillbehör finns på plats.

BOKA